UnityRetail - Consultanta

Va oferim consultanta gratuita inaintea achizitionarii sistemelor pentru ca dvs. sa faceti cea mai buna alegere!

Stim ca inceputurile sunt dificile, mai ales atunci cand domeniul de activitate este unul nou, de aceea venim in sprijinul potentialilor nostri clienti cu servicii gratuite de consultanta inaintea achizitionarii sistemelor software si a echipamentelor, astfel incat acestia sa faca cea mai buna alegere pentru afacerea lor!

Consultanta Software

Presupune consilierea in vederea stabilirii configuratiei sistemului UnityRetail in functie de caracteristicile si activitatea locatiei in care va fi instalat, precum si alegerea modulelor suplimentare care se preteaza.

Consultanta Echipamente

Presupune consilierea in vederea alegerii echipamentelor adecvate configuratiei sistemului UnityRetail, respectiv activitatii locatiei in care vor fi montate, tinand cont totodata de spatiul existent si de bugetul alocat.

Consultanta Flux de Lucru

Presupune consilierea in vederea stabilirii unui flux de lucru optim si adecvat activitatii si locatiei unde vor fi montate echipamentele si sistemul software UnityRetail, pe baza experientiei noastre, dar si in functie de dorintele clientului.

Consultanta Documente

Presupune consilierea in vederea stabilirii si generarii documentelor de gestiune, contabilitate primara, financiare precum si a rapoartelor obligatorii sau optionale in cazul fiecarui tip de activitate si locatie din sistemul UnityRetail.