UnityRetail - Mentenanta

Pentru orice sistem software UnityRetail achizitionat se ofera 30 de zile de mentenanta gratuita!

Spre deosebire de multe alte firme de pe piata la ARI-Studio incheierea unui contract de mentenanta nu este obligatorie si nu conditioneaza in niciun fel achizitionarea sistemelor software.

Suportul se acorda telefonic si prin acces de la distanta in cel mai scurt timp posibil, acesta fiind de altfel unul dintre aspectele cele mai apreciate de clientii nostri.

Dupa cele 30 de zile de mentenanta gratuita ramane la latitudinea clientului daca doreste sa incheie sau nu un contract de mentenanta. Un astfel de contract este recomandat mai ales in cazul in care personalul locatiei se schimba frecvent sau nu are foarta multa experienta. De asemenea se recomanda incheierea unui contract de mentenanta mai ales pentru locatiile in care gestiunea stocurilor si intocmirea documentelor de contabilitate primara sunt realizare de personal nespecializat (de ex. manager, sef de magazin, etc.) si nu de un contabil. In cazul locatiilor mici sau care opteaza numai pentru partea de vanzare contractele de mentenanta nu sunt de cele mai multe ori necesare intrucat operatiunile in soft nu sunt unele complexe si pot fi deprinse rapid de personalul existent (in cursul celor 30 de zile de mentenanta).

Drept urmare mai jos sunt prezentate cele 3 optiuni disponibile in ceea ce priveste mentenanta. Vizualizati si detaliile pentru fiecare varianta in parte.

Contract cu Plata Lunara

Este tipul de contract pe il aleg majoritatea clientilor nostri care opteaza pentru serviciile de mentenanta datorita faptului ca acopera un numar nelimitat de interventii la un cost lunar mai mult decat accesibil.

Contract cu Plata la Interventie

Acest tip de contract este util in cazul in care doriti sa evitati platile lunare fixe si doriti sa platiti doar in momentul efectuarii interventiilor de mententanta in functie de complexitatea si durata acestora.

Fara Servicii de Mententata

Aceasta varianta este posibila si potrivita in cazul in care dupa cele 30 de zile de mentenanta gratuita constatati ca personalul se descurca foarte bine si anticipati ca nu veti avea nevoie de interventii de mentenanta.